Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2013 12:07 - Ваканция на сетивния разум
Автор: baskeret Категория: Други   
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.01.2013 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

        Много ще внимавам какво си пожелавам от тук нататък Бас,  като гледам речта на Президента и счетоводния ми баланс за последните няколко квартала от годината!

        Имаш пред вид времето когато с два дека, един vhs рекордер и протекциите на майка си от „младежкия дом” ,  финтираше държавата или това което беше останало от нея след Великото НС и носеше евтино забавление на населението, „прогледнало” след падането на „желязната завеса”, на гърба на Холивуд , Чинечита, Белмондо , агент 007, Гефън рекърдс  и цялата UMG.

        Бас, не усещам положителни вибрации в тона ти, а и после първоначалното ми натрупване се разми в „жанвиденовата” зима! Върни ако обичаш още малко назад стрелките на „Ориент”_а си, когато се мотахме безцелно в коридорите на образованието и ходехме на заверки в аула на науката!

        Най-хубавото време от живота на човека, което прахосваме толкова небрежно!

        Време което пропускаш, докато те занимават с въздушни кули, етерични масла и райски газ, а след това трябва да наваксаш в калотията на „търговия на дребно”! Радвам се, че Живота ректификира  меласата на образователната ни система и накрая остави само двете истински науки – Астрологията и Социологическите изследвания Бас!

        Не мога да повярвам, че мислиш това, когато си сложил в малкия си джоб изобретенията на братя Люмиер , Великия Тесла, Маркони или ако предпочиташ Ал.Павлов, а най-накрая и нашия Джон Атанасов! Няма да мине много време и ще можеш свободно да се носиш с мечтите на братя Райт и Симеон Петров, без да си фигурант в НАП и приятел на Премиера!

        Не знам с какво си пълниш главата, но накъдето се огледам виждам калинки без дипломи и харизановци с харизани такива, валентинки със зрелостно като баничарска хартия, възседнали атомния анализ, 20 годишни пиарки които бъркат „Роки” с Кубрат Пулев, разни „менди” и „шменди капели”, а за тези братя, не знам какви са ги снесли, обаче братята „батко и братко” окрякаха голямо яйце, а „братя галеви” са невидими даже за Интерпол , СиАйЕй, ФСБ и „Щурците”!

        Но нашите математици на световната сцена, шахматните ни крал и кралица, екипа ни в ЦЕРН и на южния полюс, виртуозите на компютърната анимация в Холивуд!

        Бас изживяваш се като патриот, но си един „Лео”, но не в кухнята, а в „Матрицата” и си мислиш че живееш, а лехтуниш омотан в кабеларки, в изпаренията на „националните” медии, и органичния сироп на „енджой” сурогатите!

        Значи ти категорично искаш да „БАНнеш” нашата наука и се радваш на необразоваността на седмокласниците!

        Нищо такова не съм казал Бас! Но започвам деня с хороскопа на „алена”, която ме води през океана на живота с нейната астролобия...!

        Астролабия!

        Ти ако беше толкова умен, щяха тебе да дават по телевизията! А ето като прочетох предвидливо и твоя хороскоп, там е написано точно за теб!

        За моето лично съществуване  ли?

        Денят ще започне трудно за вас, а после нещата ще ви се получат лесно! Ако наблегнете на вегетарианската храна и тункваните вафли може да имате душевно неразположение! Вечерта ще ви подейства като „ношпа”, но жена ви ще е отишла на театър!

        Това е толкова валидно колкото повече му се връзваш! Не знам каква наука е, но точно е изчислила, че ако „хване” вниманието на двайсетина процента будали, продаде на половината от тях  книжлета, измъкне  на десетината есемеси и обаждания, ще забогатее съвсем прилично и законно!

        Не знам как не видя между редовете, визитацията на болежките си Бас, изкълчванията на стъпалото, етиловата луксация и метеоризъм! Само за сведение ще ти кажа, че в разположението на планетите ми пише и за Наталия дето ми хвърля погледи и подмятания, но аз чакам да си видя годишния хороскоп.

        Ясно ! Алибито ти е по-здраво от пледоария на Марковски! А „хембихемнеби” какво казва?

        Доверието ми в теб Бас е спаднало до 3 процента, и се колебая на „фифти фифти” дали ще почерпиш по една мастика в този„екзит пол”?




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: baskeret
Категория: Други
Прочетен: 395789
Постинги: 259
Коментари: 351
Гласове: 846
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930