Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2012 14:33 - ИнтерГалактическа Логистика
Автор: baskeret Категория: Други   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

        Не мога да разбера ? – чуди се Бас– Защо трябва да търчим около Слънцето като изоглавени , даже и с изместен център на тежестта , както навремето дядо Дьожо се прибираше от ХореМага в Белокопитово до „горната” махала.

        Все пак Прецесията , Кометите и Астероидите правят интересен живота на астрономите , а астролозите пръскат Космически прах в очите на ТелеЗрителите , Бас.

        Пропусна да споменеш перисталтиката , слънчевия сплит и мутациите в ларинкса. – отбелязва той .

        Да  говориш за Вселената няма да ти стигне пътя София–Бургас , дори и да минеш през Варна, Бас !

        Няма , тя магистралата „затъна” в „герена” на Воденичане и Атолово, а „кометите” от Варна до Бургас отдавна са на „сух док”.

        Наскоро , четох в reduta.bg , че някъде в Чили-соса с един двуметров стетоскоп открили планета като Земята, отдалечена само на десетина светлинни години от нашия начин на живот , Бас.

        За нашия  не знам какво да ти кажа , но икономически причини  след Жан Виденов ме заведоха в Испания , и там имаше живот. Даже хората бяха като нас , с глава, ръце , а жените имаха и крака.

        Може да се заблуждаваш , Бас ! Тони Пенов ходи в Германия да си вземе кола на старо и я  изръшкал от Баден–Вюртемберг до НанаДолна Саксония и Брадвурст , Но Германци не видял. Видял само албанци , македонски граждани и българи от стария геном .

        Възможно е ! Като се замисля не видях испанци в цял ръст. Испанките щъкаха с моторетки, и дали от това дупетата им бяха като Дженифър Лопез , а Бенансио и Антонио изглеждаха напълно като мен , но те бяха андалусийци когато ги питах.

        Виждаш ли Бас , нещата не винаги са във видимия спектър. Ето защо американците изстреляха „Хъбъл” и чак след това изстреляха  Кейти Пери и Джъстин Бийбър . Та „Хъбъл” видял онзи ден една Галактика , голата истина за Големия Взрив, отпреди 13,8 Милиарда години считано от Днес. Сега , може да има стотина паралакса изместване от „гравитационната лупа” на Айнщайн , но ...

        Ето затова е хубаво човек да сподели с човека ! – замисля се Бас – Аз дълго се чудих  на феномените които ме заобикалят. Онзи ден шефа хвърчеше с голямо доплерово отместване и се оказа , че има  информация за мен , без да знае от кого и от кога е , но ясно личеше , че е против мен .

        Освен това Бас , инопланетния Живот може да има и други форми и проявления различни от „Витрувианските”.

        Напълно е възможно! Възможно и ТЕ да са сред нас!

        Като в „Терминатор” или като в „Бездната” ?

        Даже и като в живота на Бас ! Гледам, на работа  има една Мирела , ами тя е само торс ,  дори без гръден кош ! За работа използва ръцете на „IT”_то и шефката , за крака Стоил , а за да се зацапа работата й – шефа . И има много такива наоколо .

        Искаш да кажеш Бас , че Те са недобронамерени към Нас , като във „Войната на Световете” ?

        Не знам ! Нали всичко се оказало тогава  само една шега ! Както при нас беше „атомното Ку-ку”. Тук нещата изглеждат много по-истински . Само не е логично Те които са много по-развити от „нас” да са избрали точно тук да гледат сеира на Човечеството!

        Ако допуснем , че си прав Бас , трябва да има логично обяснение! Жалкото е , че МКС , „Вояджър” и „Интеркосмос” нищо не казват по въпроса !

        Само Карбовски , директно дрънка за извънземни работи! Но ако си гледал едно негово предаване ,все едно си гледал всичките и все пак го гледаш, като няма друго за гледане.

        И като изоставиха „царичината дупка”...Бас!

        Така като споменаваш та си мисля , че само тук никой не се изненадва ако му копаят под къщата , ако ефрейтор става генерал по-бързо от Наполеон , пренебрегваш четвъртата власт или просто си я напазаруваш , събуждаш се сутринта след абитуриентския бал , а вечерта  заспиваш министър . „Тук дори да дават на живо по телевизията как подменят изборите, и  вестниците да излизат с ваучери за купуване на гласове – никой няма да реагира” – четох един форумец!

Затова са ни избрали „извънземните”  !




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: baskeret
Категория: Други
Прочетен: 396453
Постинги: 259
Коментари: 351
Гласове: 846
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930