Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2013 10:09 - Съзерцатизатор
Автор: baskeret Категория: Други   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 06.01.2013 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нищо не се случва, не се случва, и като се случи се вижда, колко натрупана енергия има в „Обществото“ Ни! Форумите пращят по шевовете от коментари като фризера на Гането, дето баща й го пълни с отшелничеството си в Антимово! Същите форуми които стоят като безветрие насред Саргасово море, кукнали като Кук на Големия бариерен риф. А и не е като да не се случват неща. Случват се редовно и „нелепо“ както се прозя без да си затуля устата „мирянева“. Както се казва:“има ли пут** турена във всяка манджа – непременно ще загори тенджерата“. Тук звездичките са само черта на ммм „характера“!

Случват се, като има повече калинки и колорадски бръмбари отколкото комари в заблатено!

Само, че тогава никой не казва нищо! Чакаме „ку-ку“ да каже, Т. Белев да каже! Като знам колко години та чак досега, като се чудиш какви да ги дрънкаш на кафето и подхващаш: чу ли снощи „славито“ какво каза? Ами какво ново каза? Само дето го каза по ефира! Казал бил! А за „ватерполиста“ в Архива никой не казва! И не сам там! Добре де викам им, отде го взехте тоя, като в България няма ватерпол! Ааа туй че вий не знаете нищо не значи! Хубаво де, ами дайте му басейн, дайте му хранителни добавки, защо сте му дали Архив! Еми то сега в басейна се подпличкват спа процедури и ватерпола е в локаут! Нали уж имаше ватерпол! Еми той нека се захлеби с една заплатка! А вие имате и кредит да връщате! Ше му помагате, абе направо ще му вършите работата! Той пък ще вземе премиите! Да н с"ъ чудиш ко да ги праиш!

А годината обещава да е интересна пред вид началото й. Сигурен съм, че на един средноастигматически гражданин от Пелово да беше пуснато за предварителен преглед „отбръщението“ на „Президента“, и той щеше да се изуми!

Като гледам по „медиите“ как всеки говори като на банкет в предпоследна фаза:“ама той, ама тъй, ама туй“! Той банкета ще свърши, и на другия ден с махмурлук, ще се заричаме, никога повече да не пием! До следващия банкет! А тя и Аниту не беше на банкета!

И виновна се оказва чистачката в началното училище! Както винаги!

За Банско няма да разсъждавам сега! Да разсъждаваш за безумни неща не е лесно!

На дюните на дюните! Там е заровена цялата администрация, маскирана като „Държавност“! Хубаво е, че е Т.Белев! Даже питах Митака! Той ходи, не се спира по България като Левски, само че за да се освободи от“гетото“ в което живеем, а и това му харесва! Та питах Митака срещал ли е еколози по пътя си! Срещал е сърни , чакали , вълци е виждал отдалеч, един 200 килограмов глиган беше снимал в профил за „паспортна“ снимка, даже и мечка е виждал отблизо! Обаче еколог не е виждал!

Което ме навежда на различни мисли! Къде зимуват еколозите?

Може би като се хванем на зелено, и те явно хващат гората! Червена книга ли ги защитава, ОЛАФ ли? Иначе са интересни за отстрелване! Аз мразя лова де!

Не знам за книгата, а и ОЛАФ запази мълчание за „калинка“, значи за мене те „еколозите“ са ези-турата на имотното перпетум мобиле. Хоп ези. Хоп еколог, хоп кум, хоп еколог, хоп сват, хоп томата „на булката на врат“! В някакъв режисиран жребий де , като жребиите на ФУФА , ТУФА и МУФА!

Толкова са „еколози“ колкото плевнята - „президент“!

Знам сега ще кажете: и за тоя всички са маскари! Не ! По лоши са даже! Тия дето взимат пари без идея да си имат и тези които продават иначе добри идеи!

 






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: baskeret
Категория: Други
Прочетен: 397331
Постинги: 259
Коментари: 351
Гласове: 846
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930